Nederlands leren
Nederlands voor anderstaligen   (learn Dutch) Tjielp helpt bij het leren van de Nederlandse taal. Het oefenen van de uitspraak van het Nederlands is daarbij belangrijk. Wie de woorden goed kan uitspreken, leert de taal sneller verstaan en spreken. Tjielp leidt op tot het NT2 Staatsexamen en helpt taalvaardigheden te verbeteren. Goed Nederlands spreken en schrijven is belangrijk voor iedereen die in Nederland woont en werkt. Wanneer u in Nederland wilt studeren en een baan wilt krijgen op MBO niveau of hoger heeft u het Staatsexamen B1 of B2 nodig. Lesssen worden gegeven in het eigen leslokaal. Les krijgen via email en Skype kan ook. U kunt meteen beginnen met een opleiding tot B1 of B2 niveau en hoeft niet eerst A1 en A2 te doen.
Hoe zou het toch komen dat een naaimachine naait en een nietmachine niet, dat een kapotte  fluitketel geen flootketel heet en een  vogel vliegt maar een vlieg niet vogelt.
adres: Ruwenhofstraat 20  7161CX  Neede , gemeente Berkelland.   email  info@tjielp.com
home taalhulp NT2 over ons blog english contact
tekstschrijven, NT2-Onderwijs, taaladvies, communicatie-advisering
                                         TJIELP TEKST EN TAAL      NT2 onderwijs - Nederlands leren 
Ik heb die man maar  even op de rug geklopt.  Hij had zich vast  verslikt want hij  proestte vreselijk.  Nee joh! Hij sprak  gewoon Nederlands. NT2